Orjaški lignji

Pršut za najfinejši čut
Dnevnik
sreda, 24. december 2014 ob 06:05
Na sončni strani Alp v zadnjih dneh leta pospravimo velike količine kraškega pršuta. Morda ne le zato, ker je to okusna in v primerjavi z ostalimi relativno zdrava suha mesnina, ampak tudi zato,...
 
Gostilna Jezero: brunarica, ki je gostilna postala
SiOL.net
četrtek, 11. december 2014 ob 06:01
Naša največja gostinska veriga je zavzela lokacijo ob Podpeškem jezeru in picam pristavila dodatno ponudbo.
 
Hotel Korošica: med velikanskimi ploščami in eksotiko
SiOL.net
četrtek, 4. december 2014 ob 06:02
Zapisi v časopisih so obetali, da bomo v Otiškem Vrhu večerjali avantgardne avtorske jedi. Pa ni bilo tako. V Korošici strežejo vsakdanjo, a dobro pripravljeno hrano.
 
Nedelo izbira, Gostilna Čubr, Križ pri Komendi
Delo
petek, 14. november 2014 ob 15:00
Od Čubra se avtocesta ne sliši in do Ljubljane je dovolj blizu, da Križ ni vikend vasica. Čez dvorišče je cerkev in Alpe so namesto zaves. Prava domača gostilna in tako je že 80 let!...
 
Za postopače in predsednike
Dnevnik
sreda, 5. november 2014 ob 01:00
Razcvet in preporod ulične prehrane, ki smo jima priča, odpirata razmislek, ali gre pri tem za oddaljevanje od dobre hrane ali za njeno približevanje množicam. Za prvi odgovor bi se verjetno...
 
Peterica najboljših iz oljčnega olja
Delo
nedelja, 2. november 2014 ob 15:00
Kuhinje, ker ne bi našli vsaj majhne steklenice oljčnega olja, so redke. To je čudovita, zdrava pika na i številnim jedem. Meseca oktobra smo se v Odprti kuhinji spraševali, katere pa so...
 
Restavracija Rizibizi: neustvarjalni meniji nad Portorožem
SiOL.net
četrtek, 23. oktober 2014 ob 06:02
Portoroška, bolj morska kot kontinentalna restavracija, je v zadnjem času ena najbolje ocenjenih kulinaričnih lokacij na slovenski Obali.
 
<< Začetek < Nazaj 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian